Cartell de la presentació del programa d'emprenedoria per a immigrants28.04.2016 | El programa ‘Vives Emprende’, d’Acció contra la Fam, té com a objectiu donar suport a les persones immigrants, residents a Madrid o Barcelona, per la posada en marxa de projectes d’emprenedoria.

Amb l’objectiu de difondre les característiques del programa i les oportunitats que pot suposar per aquelles persones amb idees de negoci es faran dues presentacions. La primera, avui 28 d’abril, organitzada per Acció contra la Fam, ASOPROTEC i el consolat de la República Dominicana, tindrà lloc a les 18 hores, a l’aula 1 del Palau Macaya (Passeig de Sant Joan 108, Barcelona). La segona presentació, en col·laboració amb el consolat de Colòmbia, tindrà lloc dimarts 3 de maig a les 18 hores, a la seu mateix del consolat (Pau Claris 102, 1r-1a, Barcelona).

Per assistir a qualsevol de les trobades, contacteu Agustí Jorba, d’Acció contra la Fam al telèfon 93 254 03 81 o per correu electrònic a ajorba@accioncontraelhambre.org.

 

 

 

 

Recommended Posts