Cartell Congrés Salut Mental08.05.2017 | La Fundació Congrés Català de Salut Mental, juntament amb el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), organitza el 6è Congrés Català de Salut Mental sota el títol  ‘Migracions, Exili i Refugi: Drets Humans i Salut Mental’, de l’1 al 3 de juny al CosmoCaixa de Barcelona (Isaac Newton 26).

Aquesta sisena edició s’organitza amb la col·laboració de la resta de col·legis professionals, socis protectors de la Fundació: Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB)  i Col·legi de Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).

El tema triat en aquesta ocasió respon a la dramàtica situació que estem vivint a Europa amb la crisi dels refugiats i la voluntat de ser un element més de denúncia i mobilització, per a l’elaboració de diferents nivells de resposta, en aquest cas, des de la perspectiva de la salut mental comunitària. Els Congressos de la FCCSM es realitzen cada tres o quatre anys i són el resultat de processos de participació grupal al voltant de diversos temes, sempre vinculats a qüestions referides a la salut mental i compromesos amb les situacions que s’estan vivint.

Finalment, en aquest 6è Congrés volem recordar i homenatjar la personalitat i trajectòria de dos amics i companys de la Fundació, tots dos pioners i exemple d’una bona pràctica en la salut mental pública i comunitària. Josep Clusa a qui es dedica el Memorial d’aquesta edició i Valentin Barenblit amb qui tenim se segueix compartint vells projectes i nous reptes.

La data límit per inscriure’s és el 29 de maig a les 10h.

Programa

Recommended Posts