Programa-millora-competencies16.10.2018 | Organitza La Confederació

Després de l’èxit de les quatre edicions anteriors a Barcelona, Lleida i Girona, La Confederació obre una nova edició del programa de formació per la millora de les competències en matèria de contractació pública.

El Programa tindrà lloc els dies 6, 14, 20, 27 de novembre i 4 de desembre de 10 a 14h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer 30, Barcelona).

s’adreça a professionals d’entitats del Tercer Sector Social que vulguin aprofundir en l’àmbit de la contractació pública i entronca directament amb tres dels eixos de treball estratègics de La Confederació: el foment de la competitivitat empresarial del Tercer Sector Social, la millora de la contractació pública, garantint la qualitat dels serveis i el màxim retorn social, i finalment, la formació contínua dels professionals del sector.

En aquest sentit, el Programa de millora de competències en matèria de contractació pública pretén donar eines a les organitzacions del Tercer Sector per tal d’afrontar les licitacions públiques en millors condicions; i alhora, promoure el coneixement del marc legislatiu vinculat a aquesta qüestió.

Inscripcions obertes fins el dia 31 d’octubre de 2018.

Programa (PDF)

Inscripcions

Recommended Posts