20200109_Emprenedoria-juvenil22.10.2019 | Organitza Acción contra el Hambre

Acción contra el Hambre engega un programa d’emprenedoria juvenil dirigit a joves entre 16-29 anys. Està format per un total de 5 cicles formatius mensuals, que consisteixen en 10 tallers, que tenen lloc de dilluns a divendres de 10 a 14h a la seu de l’entitat (Diputació 180, 3-B, Barcelona). Les persones participants hi rebran una formació tècnica i competencial enfocada a l’emprenedoria.

A part d’aquests cicles mensuals, s’ofereixen assessoraments personalitzats al llarg de tot el programa per poder treballar bé la idea de negoci de cada participant, amb l’objectiu de poder acabar elaborant un pla d’empresa viable a nivell tècnic, econòmic i financer.

És un programa totalment gratuït que està finançat pel Fons Social Europeu i treballa amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. A més, en aquesta edició es disposen d’unes ajudes directes a l’autoocupació, on cada un dels quatre projectes seleccionats podrà rebre una ajuda de 2.200 euros per poder començar a posar en marxa el seu negoci.

Les persones que hi vulguin participar, han d’estar inscrites al Sistema de Garantia Juvenil i no poden estar treballant ni cursant cap tipus de formació reglada en el moment d’inscriure’s al programa.

Us hi podeu inscriure online o adreçant-vos a Júlia Casal Francin (tècnica de suport a l’emprenedoria juvenil) al correu jcasal@accioncontraelhambre.org o al telèfon 681 397 473.

 

Recommended Posts