20180511_Concurs-literari-surt11.05.2018 | Publica Fundació Surt

Surt ha publicat els textos guanyadors i participants del concurs de narracions i poesies en un recull, per tal de compartir les mirades literàries que els autors i autores han fet entorn a les dones del barri del Raval. Ha estat el tema que ha centrat la primera activitat organitzada en motiu del 25è aniversari de l’entitat, situada en aquest barri barceloní i que anualment atén al voltant d’un miler de dones, moltes, veïnes del Raval.

Els premis es van lliurar el dia 2 de maig en un acte a la seu de l’entitat. Call me Angie, de Laura de Andrés Creus, ha estat el relat guanyador en la categoria adulta, en què també s’ha atorgat un accèssit a Ann Desola Rivera per la narració Con orgullo y rojo carmín. Una poesia sense títol, de David Alonso Rivas Yañez, ha estat el text guanyador en la categoria infantil A i la categoria infantil B ha quedat deserta.

El jurat ha estat format per Jenn Díaz (escriptora), Begoña García Carterón (periodista i escriptora), Soledad Bengoechea (historiadora), Mireia Aranda (Fundació tot Raval) i Carme Porta (Fundació Surt).

L’organització del concurs també ha comptat amb el suport d’Edicions del Bullent, Pack Màgic, Time Out, Bel Olid, Cinta Arasa, Cati Pallàs, Ricard Desola i Sònia Moll.

Recull de textos del concurs literari

Recommended Posts