20190509_Recompte-sensellar-Sabadell09.05.2019 | Organitza Taula de Sensellarisme de Sabadell

El recompte de persones sensellar de Sabadell tindrà lloc la nit del 21 al 22 de maig. Es farà un recorregut de la trama urbana de la ciutat registrant el nombre de persones que hi pernocten així com les característiques del lloc de pernocta. Els voluntaris, organitzats en grups de 2 o 3 persones i coordinats per membres de la organització, recorren una zona assignada i registren la informació sobre fitxa en paper i mitjançant APP. Es farà una sessió conjunta de formació prèvia.

La convocatòria és a les 20.30h, la sessió formativa de 21 a 23h i el recompte es durà a terme de 23.30 a 01.30h. Per participar-hi s’ha de ser major d’edat.

Els recomptes de persones sense llar es realitzen amb l’objectiu de són saber quin és l’estat i comptabilitzar el nombre de persones que viuen sense sostre actualment en diferents poblacions. Així mateix, l’activitat també vol servir per sensibilitzar la ciutadania sobre el fenomen del sensellarisme, amb la finalitat de poder desenvolupar accions i projectes.

Inscripcions

 

 

Recommended Posts