20180703_Repte22click03.07.2018 | Organitza Fundació IReS i 22@network

Fundació IReS, com a entitat que presideix la Comissió de Responsabilitat Social Corporativa al 22@, junt amb el 22@Network impulsen el Repte 22: una iniciativa per aconseguir 22 beques per a joves del Projecte Click.

La Fundació IReS ha desenvolupat un nou projecte adaptat a les necessitats dels joves i adolescents en situació d’exclusió social per impulsar i potenciar les seves habilitats socials a més de descobrir totes les seves capacitats. Perquè la situació econòmica dels joves i les seves famílies no hauria de ser un obstacle en el seu desenvolupament.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir 22 beques que permetin a nois i noies continuar amb el seu recorregut formatiu durant un curs escolar. L’import d’aquesta beca cobreix tot un any escolar, permetent personalitzar i adaptar-se a  les necessitats de cada persona.

A més del suport socioeducatiu, s’inclou un pla de treball personalitzat, matrícules a formacions, l’acompanyament especialitzat del jove i del seu entorn familiar i la cobertura del cost de materials escolars, transport, etc.

Per tal de col·laborar, contacteu amb Ana Pascual al telèfon 628 459 798 o al correu anapascual@fundacioires.org.

 Díptic Repte 22 (PDF)

Col·labora!

Recommended Posts