samarretes voluntariat Fira de l'economia social i solidària08.09.2016 | La Xarxa d’Economia Solidària (XES) convoca una reunió informativa per persones interessades a fer voluntariat a la propera edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya.

Tindrà lloc dimarts 20 de setembre a partir de les 18h a la seu de la XES (Bailén 5, Barcelona).  Per assistir a la reunió cal registrar-se al formulari de voluntariat, en el qual s’ha d’indicar la disponibilitat horària, estudis, preferències i experiència prèvia per tal d’organitzar millor les tasques.

En el cas que es vulgui participar a la preparació de la fira, es pot indicar en quina de les comissions: coordinació, logística, bar i cuina, comunicació, finances, gestió de persones, i atenció i informació.

Per a més informació, contacteu la XES al 661 508 895 o al correu electrònic comunicacio@xes.cat, i llegiu les condicions de voluntariat. La FESC tindrà lloc els propers 21, 22 i 23 d’octubre al recinte Fabra i Coats (carrer de Sant Adrià 20, Barcelona).

Recommended Posts