23.04.2015 | Recull de les activitats de les entitats membres d’ECAS per celebrar la Diada de Sant Jordi.

sant jordi_ires‘I si un dia el drac fossis tu?’, campanya de la Fundació IReS
Amb el lema ‘I si un dia el drac fossis tu?’ la Fundació IReS anima a comprar roses solidàries amb l’entitat: encàrrec per a empreses (jordibastida@fundacioires.org | 93 486 47 50) o bé el 23 d’abril en una parada al Pg. de Gràcia núm. 68-70.

Roses per encàrrec a Projecte Homeroses solidaries projecte home
Pots encarregar les teves roses solidàries a Projecte Home Catalunya (ozabia@projectehome.org | 93 469 32 25), que ofereix un servei per a les empreses que vulguin obsequiar als seus treballadors. Les roses també es podran comprar el dia de Sant Jordi als centres de l’entitat i a les següents parades: Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes 204), Montcada i Reixac (c/Major) i Montgat (Plaça de les Mallorquines).

Sant Jordi amb l’Associació Salut i Família
L’Associació Salut i Família participarà de la diada de Sant Jordi a través del programa ‘EntreIguales: Espais i Oportunitats per a la Convivència al barri del Raval’. En col·laboració amb el Banc del Temps del Raval es disposarà d’un estand a la Rambla del barri per difondre informació sobre el projecte i sobre els Bancs del Temps.

Primers Jocs Florals de sant jordi_acoll i espla Fundació Acollida i Esperança
La Fundació Acollida i Esperança celebrarà el 25 d’abril els primers Jocs Florals de l’entitat, oberts a la participació de tots els seus usuaris. Aquelles entitats que organitzeu activitats per Sant Jordi ens podeu fer arribar la informació (redaccio@acciosocial.org) per tal que les incloguem en aquest recull al web d’ECAS.

 

Per Sant Jordi, Recicla Cultura amb Servei Solidari
recicla culturaServei Solidari posa en marxa una nova edició de Recicla Cultura, una iniciativa de recaptació de fons en benefici de l’alfabetització que des de fa quatre anys demostra la capacitat que té un llibre de canviar la vida d’una persona. Hi ha quatre maneres de participar-hi: 1) comprant el llibre La nostra Barcelona, elaborat per un equip de voluntaris de l’entitat, que mostra la ciutat des d’un punt de vista molt diferent a l’habitual a partir de la història de 26 persones; 2) donant llibres els diferents Punts Recicla Cultura que s’habilitaran a la ciutat; 3) creant un Punt Recicla Cultura; i 4) difonent la iniciativa.

‘Una rosa és una oportunitat’ amb la Fundació Comtal
Podeu comprar roses solidàries de la Fundació Comtal fent una comanda (932954636 | comunicacio@comtal.org) o a la parada que l’entitat el 23 d’abril davant del Mercat de Santa Caterina (Av. Francesc Cambó, Barcelona) de 10 a 17h: “vendrem roses que són oportunitats, llibres de segona mà, material solidari, farem un taller infantil de xapes especial Sant Jordi… i ens acompanyaran els autors de El Quarter de Sant Pere, un llibre que explica la història del barri de Ciutat Vella en el que treballem amb passió i il·lusió, per vendre i signar els exemplars”. Com a fi de festa de la diada, a partir de les 17 i fins les 19.30h la Comissió d’Infància de la Fundació Comtal i altres entitats del barri organitzen una festa a la plaça Pou de la Figuera; amb tallers d’escriptura creativa, de contes sobre la història de Sant Jordi, la princesa i el drac, de roses, de titelles i de dibuixos… i un espectacle infantil de cloenda.

Slide_empreses_SantJordi2015

adsis_sant jordiViu aquest Sant Jordi amb la Fundació Adsis!
La Fundació Adsis comptarà comptarà amb dues parades. A partir de les 17.30h al Centre El Carmel (Llobregós 107, Barcelona) es vendran roses dolces i hi haurà activitats lúdiques i berenar. Durant tot el dia, l’escola d’idiomes Aston Education  (Pg. Manuel Girona 82, Barcelona) vendrà roses i xapes i imants de ‘Somriu al futur’ a benefici de Fundació Adsis.

 

 

Els llibres es converteixen en persones, al Sant Jordi de la UAB
La Fundació Autònoma Solidària (FAS) organitza avui una biblioteca humana amb sis llibres especialitzats en l’àmbit pentienciari. Amb el títol ‘Mites i prejudicis sobre el món de la presó’, el Programa de voluntariat de Justícia aportarà testimonis i representants de diferents agents que formen part de la realitat penitenciària a Catalunya en una activitat que tindrà lloc entre les 12 i les 14h en diferents espais de la Plaça Cívica del campus de la UAB a Bellaterra. Programa de l’activitat PDF

Parada de la Fundació Salut i Comunitat a Barcelona
La Fundació Salut i Comunitat vendrà durant tot el dia roses realitzades pel Taller Sociolaboral i Club Artístic Social de l’entitat en una parada al Passeig de Sant Joan número 100.

abd_santjordiSant Jordi amb ABD
Un any més, ABD se suma a Tot Raval per oferir llibres de segona mà, roses i altres articles fets pels/per les usuaris/àries d’alguns dels seus projectes. Estigueu atents/es, la setmana vinent us informarem de la ubicació exacta de la paradeta, a la Rambla del Raval.El Servei d’Intervenció Especialitzada de Sant Feliu de Llobregat oferirà roses i llibres a les dones, joves i infants.Els habitants de la habitatges amb serveis per a gent gran Joan Torras oferiran una paradeta de Radars a ubicada la plaça Orfila de Barcelona. Els habitatges de Santa Caterina també munten una parada: de 10 a 14h al carrer Francesc Cambó, davant del Mercat de Santa Caterina, juntament amb altres entitats del barri del Casc Antic de Barcelona que formen part de la Taula de Gent Gran. +info

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts