20180925_Postgrau-innovacio-social25.09.2018 | Organitza Fundació iSocial, Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona, Col·legi Oficial del Treball Social (TSCAT)

El proper dijous 4 d’octubre de 2018 a les 18h, la Fundació iSocial organitza una sessió informativa sobre el nou curs de Postgrau ‘Innovació i transformació de l’acció social’. Aquesta es realitzarà a la seu del Col·legi Oficial de Treball Social (Portaferrissa 18, 1r., Barcelona). Hi intervindran Pilar Rodríguez, treballadora social i vicepresidenta de la fundació, i Toni Codina, director de la fundació i codirector del curs. Us hi podeu inscriure al web del TSCAT.

El curs es realitzarà de gener a juny de 2019 i compta amb una part teòrica, visites pràctiques a institucions públiques i privades amb projectes innovadors, i un viatge de tres dies a Finlàndia. L’objectiu d’aquest és oferir a les institucions públiques, les entitats socials, i els/les professionals dels diferents camps del treball social i de l’acció social (exclusió social, gent gran, infància, discapacitat, salut mental, addiccions, immigració…) i de sectors fronterers (educatiu, sanitari, ocupacional, d’habitatge, cultural…), formació sobre els nous paradigmes que estan cridats a transformar el model vigent d’atenció a les persones, reorientar el rol dels/les treballadors/es socials i dels altres professionals que hi intervenen, i impulsar en els propers anys els necessaris canvis sistèmics i instrumentals que ho facin possible.

A partir del 15 d’octubre es podrà fer la preinscripció al web de la Universitat de Barcelona

 

Recommended Posts