Setmana per l'abolició dels paradisos fiscals27.03.2017 | La Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària, %ATTAC acordem una justícia econòmica global, Global Alliance for Tax Justice i Oxfam Intermón organitzen la ‘Setmana d’acció global per a l’abolició dels paradisos fiscals‘. Aquesta s’iniciarà dilluns 3 d’abril, declarat ‘Dia d’acció global per a l’abolició dels paradisos fiscals’ per una campanya a nivell global.

 

 

Accions principals:

  • Dilluns 3 d’abril: concentració a la Plaça Sant Jaume de Barcelona a les 19h sota el lema ‘Acabem amb els paradisos fiscals!’. Es  llegirà un manifest i hi haurà intervencions breus de representants polítics i d’entitats.
  • Dijous 6 d’abril: Projecció de ‘Mama, ya sé dónde está el dinero’ a les 20h al cinema Texas (Bailén 205, Barcelona).  Debat i xerrada posterior amb Arturo Cisneros, el director, i Miguel Ángel Mayo, coordinador del sindicat de tècnics d’Hisenda GESTHA a Catalunya.
  • Campanya a les xarxes socials demanant a la gent que es faci una foto amb un cartell i el hashtag: #FueraParaisosFiscales #ForaParadisosFiscals #EndTaxHavens

S’anima a signar el manifest contra els Paradisos Fiscals.

 

 

 

Recommended Posts