ilp_setmana dignitat23.06.2014 | La nit de Sant Joan es donarà el tret d’inici a la ‘Setmana de la dignitat’ (crida en PDF), organitzada pels moviments socials, els sindicats i les entitats que impulsen la ILP per una Renda Garantida Ciutadana, amb una foguera que convidarà la ciutadania a llençar “els símbols de les causes que provoquen la desigualtat, l’atur i la pobresa”.

PROGRAMA DE LA SETMANA DE LA DIGNITAT:

DILLUNS 23 DE JUNY, 22 hores: Foguera de Sant Joan al carrer Borrell cantonada amb Consell de Cent,  Barcelona

DIMECRES 25 DE JUNY

“Ja n’hi ha prou de polítiques d’ajust i austeritat! Exigim al Parlament Europeu, a la Comissió Europea i al Banc Central Europeu la posada en marxa de mesures efectives per garantir la plena ocupació i la superació de la pobresa”

  • 17:30 hores. Concentració davant de les oficines del Parlament Europeu i de la Comissió Europea a Barcelona, Passeig de Gràcia núm. 90 (estació de metro Diagonal). Lliurament d’una Carta de peticions a les institucions de la Unió Europea.
  • 19:00 hores. Teatre: ‘Un educador en Alaska’, dirigida i interpretada per Rafa Sánchez (Factoría Los Sánchez). A l’Orfeó Gracienc, c/ Astúries 83,  barri de Gràcia, Barcelona.

DIJOUS 26 DE JUNY

Surt a les places i els carrers per reivindicar i construir una “Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat”, Renda Garantida de Ciutadania Ja!, Rescatem les persones!

  • 18:00 hores. Xerrada/Debat ‘Apostant per una RGC: més Drets Socials i més Treball Social”. Ponents: Ernest Gutiérrez, Comissió Promotora ILP RGC, Col·lectiu DASC. Organitza: Comissió de Serveis Socials Bàsics del Col·legi de Treball Social. A l’Espai Àgora, Plaça Catalunya 9, 4t 2a, Barcelona.
  • 20:00 hores. Concentracions davant dels ajuntaments de Catalunya.
  • 20:00 hores. Manifestació de torxes pel centre de Barcelona. Inici a la plaça de Sant Jaume.

DIVENDRES 27 DE JUNY
Vine a la cadena humana per defensar una Banca Pública al servei dels drets socials i de la Renda Garantida de Ciutadania!

  • 19:00 hores. Concentració davant de Catalunya Bank, plaça d’Antoni Maura amb Avda. Catedral. Cadena humana dinàmica amb “batucada” i actes simbòlics que es desplegarà per la Via Laietana fins a la sucursal de Bankia a la plaça Urquinaona.

DISSABTE 28 DE JUNY

El poble pren la paraula en defensa de la Renda Garantida de Ciutadania!

  • 11:00 hores. Plaça del Rei. Sessió del Parlament Ciutadà. Amb exposició del projecte de llei de la Renda Garantida de Ciutadania i participació dels moviments socials i cívics. Informació sobre les iniciatives legislatives populars en preparació a Catalunya.

TANCAMENT LÚDIC DE LA SETMANA DE LA DIGNITAT

Recommended Posts