Imatge de SOC-LAB, programa de formació per a joves28.04.2017 | Impulsem sccl posa en marxa dos programes de formació per a joves d’entre 16 i 29 anys.

El Programa Singulars SOC-LAB, té com a objectiu la creació d’ocupació entorn a la recuperació de containers marítims. Consta de 300 hores i es durà a terme de maig a setembre. Es tracta d’una experiència pilot i singular per a la promoció de l’economia social i l’apoderament dels joves. S’ofereix als participants la realització d’un itinerari que combina accions d’orientació i suport personalitzat, formació professional i de competències i/o pràctiques en dos sectors claus sectors clau:

  • Rehabilitació i Decoració com a sector amb manca de relleu generacional. On el mercat laboral demana professionals polivalents del mateniment (electricitat, fontaneria, pintura, fusteria, decoració). En aquest cas volem rehabilitar un contenidor de transport marítim (SOC) i instal·lar una cafeteria-teteria-llibreria donant servei a les nostres instal·lacions
  • Street-Food i Hostaleria: sector emergent a Barcelona que cal perfeccionar professionalment i amb gran sortida laboral, atractiu per al jove i amb una assimilació de continguts transferibles a totes les ofertes gastronòmiques.

El Programa Integradors #JOSOCTALENT té com a objectiu  dissenyar i consensuar itineraris personalitzats d’acompanyament i suport explorant els interessos i motivacions dels joves, orientant les teves trajectòries educatives i de futur professional.  Els itineraris són personalitzats i estan vinculats amb l’atenció al públic en diferents sectors professionals.

Formació a realitzar:

  • Anglès aplicat a l´Atenció al Públic (juny, 50 hores)
  • Sistemes d´informació, bases de dades i ofimàtica aplicada a l´Atenció al públic (setembre, 50 hores)
  • Informació i gestió de l´atenció al client (octubre, 100 hores)
  • Informació i gestió de l´atenció al client aplicada a l´hostaleria i serveis de restauració (novembre, 80 hores)
  • Informació i gestió de l´atenció al públic especialitzat en actuacions comunitàries (juliol, 20 hores)
  • Pràctiques en empreses novembre i desembre

Per tal poder optar-hi, s’ha d’estar inscrit al Pla de Garantia Juvenil (si no ho gestiona l’entitat), estar inscrit a l’OTG, si es té NIE s’ha de disposar de permís de treball.

Aquest dos projectes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil , d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil.

Recommended Posts