20191106_Sopar-Ared04.11.2019 | Organitza Fundació Ared

LA NIT D’ARED és el sopar solidari anual amb el qual la Fundació Ared busca poder finançar el projecte Dona Força a la Integració, perquè la Maria, la Joana, l’Anna, la Mercè i la Sílvia, cinc dones que es troben en una situació d’especial vulnerabilitat, puguin seguir treballant amb l’entitat.

Aquesta vetllada tan especial tindrà lloc el dijous 28 de novembre a les 20h a la Sala Hipòstila del Recinte Modernista de l’Hospital Sant Pau de Barcelona (Sant Antoni Maria Claret 167). El sopar serà a càrrec de Salta Catering by Ared. També hi haurà un espectacle de màgia del Mag Jordi Caps i una rifa benèfica de regals i experiències exclusives. L’acte estarà conduït i presentat per Elisenda Roca.

Des d’Ared, s’han preparat quatre opcions per tal que pugueu ajudar les cinc dones en situació d’especial vulnerabilitat que formen part d’aquest projecte:

  • Donació individual de 90 euros per persona que inclou el sopar i tots els actes de la vetllada.
  • Reservar una taula Presencial – donació de 1.500 euros per reservar una taula per a 10 persones (una taula sencera) la qual inclou una contribució extra al projecte Dona Força a la Integració.
  • Fila 0 amb una donació lliure.
  • Taula Virtual – col·labora a la vetllada fent una donació per l’import d’una taula virtual, és a dir, 1.000€.

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació, adreceu-vos a info@fundacioared.org o al telèfon 93 019 30 56 (contacte: Alba Anglada).

Recommended Posts