20170512_CooperativesBesos12.05.2017 | Fruit del que va passar als espais de coproducció del febrer i l’abril, i de les converses i entrevistes realitzades en aquests mesos les coproductores han organitzat els diferents espais i moments de la trobada del maig, que se celebrarà els propers dies 18, 19 i 20 de maig al Centre Cívic Besòs (Rambla de Prim, 87)

Les energies comunitàries són totes aquelles persones i col·lectius que volen participar en transformar, enfortir i apoderar la comunitat. Des de la creativitat i la innovació construïm un moment d’experimentació col·lectiu. Generem sinèrgies que potenciïn les diferents formes de fer acció comunitària a la ciutat.

Alguns dels formats que hi haurà: Workshop de Community Organizing amb professionals vinguts del nord i l’est d’Europa i el nord d’Amèrica, un taller de Dones, dansa i apoderament a través del BootyDance, el mapatge continu de projectes comunitaris i entitats que trobaràs a la zona Chill Out, un espai de ludoteca infantil per a fer gaudir els més petits o un Fòrum Ciutadà sobre participació per compartir les experiències de l’organització comunitària amb el veïnatge del barri del Besòs.

La programació està adreçada a persones implicades i interessades en les diverses propostes, professionals i ciutadanes, tot i que n’hi ha d’adreçades a col·lectius específics; fixa’t en la informació de cada activitat. Inscriu-te a totes aquelles activitats que desitgis participar. És important que sàpigues que no et podràs inscriure a més d’una activitat per franja horària, a excepció del dissabte, que podràs seleccionar les dues opcions existents. Recorda que si et vols quedar a dinar o vols utilitzar l’espai de ludoteca infantil, també ens ho has d’indicar al formulari d’inscripció seleccionant el dia.

Programa | Inscripcions

El hashtag utilitzat a twitter serà #ConnectemComunitats

 

Recommended Posts