Campanya SuperEuro18.05.2017 | AFEV ha engegat la campanya ‘Un #SuperEuro contra el fracàs escolar’ per promoure el grup Teaming de microdonatius amb l’objectiu de recaptar fons per al projecte enTàndem, contra el fracàs escolar.

El SuperEuro pot ajudar a ampliar el projecte enTàndem, de mentoria social, perquè es puguin atendre més infants i joves en situacions familiars i personals difícils, perquè descobreixin un nou futur i noves possibilitats, acabant així amb les desigualtats i el fracàs escolar.

El poder del SuperEuro recau en la suma de molts altres, a través del Teaming, una plataforma online per recaptar fons per a entitats socials, on no importa quant dones, sinó quantes persones en formen part. Així, quants més teamers hi hagi al grup d’enTàndem contra el fracàs escolar, més euros es recaptaran mensualment.

Fer-se del Teaming és fàcil i ràpid. La transferència de l’euro mensual és automàtica i sense comissions, de forma segura i transparent, ja que es destina íntegrament a l’entitat. D’altra banda, és una manera de poder donar suport econòmic a projectes socials dintre de les possibilitats de cadascú, amb el poder d’1€ mensual.

Campanya ‘Un #SuperEuro contra el fracàs escolar’

Recommended Posts