Curs de compromís social12.09.2016 | La Fundació Marianao ofereix, a través de l’Escola de Formació Social Joan N. García Nieto, un curs-taller d’anàlisi de la realitat i compromís social, a partir del dilluns 17 d’octubre.

La formació analitzarà des de diverses perspectives (historia, economia, societat, política, etc.) el context actual amb les seves transformacions i interrogants. Més enllà d’aquesta anàlisi, el curs vol promoure el debat entre les persones participants i impulsar la formulació d’alternatives davant la situació actual. Podeu descarregar ja el programa complet.

Es busca persones compromeses

El curs s’adreça a joves i adults que ja estan implicats en entitats, moviments socials, sindicats, etc. o que estiguen interessades a comprometre’s. Tindrà lloc a l’Espai Mercè Rodoreda (Pl. Mercè Rodoreda 5-7, Sant Boi de Llobregat) els dilluns del 17 d’octubre de 2016 al 24 d’abril de 2017 en horari de 19 a 21h.

Les inscripcions es poden formalitzar online, per correu electrònic (comunicacio@marianao.net), per telèfon (93 630 30 62) o presencialment a la Fundació Marianao (Joan N. García-Nieto, Sant Boi de Llobregat). El termini per inscriure’s finalitza el 12 d’octubre.

El preu de la formació són 25€, amb possibilitat de descompte per persones sòcies i voluntàries de la fundació, estudiants i persones en situació d’atur.

Recommended Posts