Màster d'ecologia emocional12.07.2016 | El Màster en Ecologia Emocional arriba a la seva setena edició i per donar-lo a conèixer a futurs estudiants la Fundació Àmbit ha programat tallers de presentació els propers dijous, 14 i 21 de juliol, de 19 a 20.30h (Rocafort 242 bis 3a planta, Barcelona).

A la sessió s’informarà sobre la metodologia, programa, equip docent i sortides laborals de la formació, així com eines per treballar les emocions a través dels relats. El màster aporta estratègies de gestió de les emocions i eines per connectar amb el propi equilibri.

Les persones participants aprendran com es pot utilitzar la metàfora aplicada al món emocional, a millorar el clima emocional dels espais on hi participen i a construir el propi relat emocional. S’adreça a persones interessades per l’educació emocional i pot ser útil per professionals del món educatiu.

Per assistir a la sessió informativa, cal inscriure’s prèviament. Per a més informació sobre el màster, contacteu la Fundació Àmbit al telèfon 647 742 140 o a l’adreça de correu fundacio@fundacioambit.org.

Recommended Posts