20191113_Taller-FAS13.11.2019 | Organitza Fundació Autònoma Solidària (FAS)

La FAS realitzarà el ‘Taller de Drets humans, Migracions i Asil’ entre el 18 de novembre i el 9 de desembre de 16 a 19h a la Fede.cat (Tàpies 1, Barcelona).

Està adreçat a estudiants universitàries de la UAB, UB, UPC i UPF de qualsevol grau o titulació que tinguin interès en les qüestions migratòries, la protecció internacional i els drets de les persones migrants i refugiades. Es posarà especial èmfasi en menors i dones.

Consta de set formacions teòriques en format de tallers participatius, que giraran al voltant de sensibilitzar entorn a les causes dels desplaçaments forçosos i les vulneracions de drets humans associades als fenòmens migratoris globals. Es vol promoure a més, una reflexió crítica sobre les polítiques migratòries actuals, el procediment d’asil i el model d’acollida de l’Estat espanyol i Europa. També es volen plantejar possibles solucions i esmentar la tasca d’entitats i iniciatives d’àmbit local en favor dels drets de les persones refugiades i migrants. El taller oferirà eines d’acció transformadores, tant individuals com col·lectives, d’incidència social i política.

El cost serà de 40 euros i el taller pot ser reconegut amb 2 crèdits ECTS en el cas dels estudiants de la UAB i amb 1 crèdit ECTS si els participants estudien a la UPF, UPC o UB.

Programa (PDF) | Inscripcions

Per a més informació, adreceu-vos a fas.acollida@uab.cat.

Recommended Posts