dav

08.11.2018 | Organitza CEPS Projectes Socials

El Tast de tallers: de l’aïllament a la inclusió, tindrà lloc el 14 i 15 de novembre de 10 a 13.30h a la sala Calidoscopi del Centre Cívic Convent Sant Agustí (Comerç 36, Barcelona). Situats en el marc del projecte #FATIproject, els tallers estan presentats per diferents entitats que treballen la inclusió de migrants i refugiats arreu d’Europa. Són gratuïts i s’hi pot assistir un o els dos dies.

Serà una oportunitat per a persones i entitats actives en aquest àmbit, d’intercanviar sabers i de conèixer eines pràctiques. Hi haurà un ‘tast’ de tècniques tan diverses com la dansa ‘contact’ o aplicacions digitals per a aprendre idiomes o experimentar amb realitat augmentada.

Els dos matins inclouen presentacions del material de formació i sensibilització que s’oferirà gratuïtament en una plataforma online del #FATIproject. El projecte a més a més impulsarà al 2019 una campanya de conscienciació a les xarxes socials, per a promoure el procés real d’inclusió, amb un missatge positiu de coexistència, interacció i equitat.

Els tallers estaran impartits per representants de Digijeunes (França), Citizens in Power (Xipre), IASIS (Grècia), Universitat de Vilnius (Lituània) i CEPS Projectes Socials (Barcelona).

Inscripcions

 

Recommended Posts