20180920_Que-estem-fent-per-millorar-atencio-persones_AcollidaiEspe18.09.2018 | Coorganitza Fundació Acollida i Esperança, Fundació Salut Alta, i 10 entitats més vinculades a la Fundació Roca i Pi.

La taula-debat oberta a la ciutadania ‘Què estem fent per millorar l’atenció a les persones?’ tindrà lloc el 26 de setembre a les 18.30h al Centre Cultural El Carme (Francesc Layret 78-82, Badalona). Hi participen onze entitats vinculades a la Fundació Roca i Pi, s’hi presentaran dades d’activitat de les entitats socials de Badalona, els aprenentatges i els reptes que tenen per davant. També hi participarà Alfred Vernis, professor d’ESADE i impulsor de projectes d’innovació i solidaris.

A qui atenem les entitats socials? Què necessitem per continuar amb aquesta atenció? Com podem implicar-nos com a ciutadans? Quina ciutat volem tots plegats?

L’objectiu de l’acte és exposar l’impacte de l’atenció realitzada a la ciutat per part d’aquestes entitats i debatre diferents punts de vista sobre els desafiaments que tenim a curt i a llarg termini, així com mostrar l’arrelament al territori i compromís amb la ciutat.

 

Recommended Posts