Taula rodona sobre pobresa energètica25.11.2016 | La Càtedra Josep Termes de la UB organitza el proper dimarts, 29 de novembre, una taula rodona amb el títol ‘L’energia i el canvi: de la pobresa energètica a la dignitat humana’. Tindrà lloc a partir de les 19h al Parc de les Humanitats i les Ciències Socials UB (Perú 52, Barcelona).

La perspectiva dels experts sobre pobresa energètica

El seu objectiu és abordar el fenomen de la pobresa energètica, que cada cop afecta a més persones i contra el qual hi ha encara molts obstacles  per combatre’l des de les administracions.

Comptarà amb la participació de Mercè Rius, directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya; Joan Herrera, patró de la Fundación Energías Renovables; Oriol Illa, politòleg i president de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; i Pep Salas, doctor per la UPC i enginyer agrònom especialitzat en transició energètica. Responsable de SmartGrid.cat.

L’assistència és gratuïta, però es prega la confirmació de l’assistència a la catedrajoseptermes@ub.edu. Més informació al programa complet.

Recommended Posts