debat sensellarisme a Tarragona17.10.2016 | La comissió territorial d’ECAS a Tarragona organitza una taula rodona amb representants dels principals partits polítics locals per debatre sobre la situació de les persones sense sostre a Tarragona, aportar sobre solucions a la seva problemàtica i comparar models d’actuació.

L’acte tindrà lloc dijous 20 d’octubre a les 18h, a la sala d’actes de la Cooperativa Obrera Tarraconense (Fortuny 23, Tarragona). Hi intervindran Ana Santos del Partit Socialista de Catalunya (PSC), Sònia Orts de Ciutadans, Xavier Puig d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Josep Acero del Partit Popular (PP), Cristina Guzmán de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Laia Estrada de la Candidatura d’Unió Popular (CUP) i Arga Sentis d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV-EUiA).

Francesc Valls, de la Càtedra d’inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili presentarà la taula rodona, que serà moderada per Jaume Garcia, director del diari digital Tarragona21.com.

 

Recommended Posts