activitats per la interculturalitat de CEPAIM18.10.2016 | Aquesta setmana la Fundació CEPAIM, en col·laboració amb diverses entitats del territori, celebra un seguit d’activitats obertes a la ciutadania dins del marc de la III Setmana Intercultural de Besòs i el Maresme (Barcelona).

La iniciativa inclou xerrades, obres de teatre i exposicions amb l’objectiu de compartir la capacitat transformadora de l’acció comunitària als barris des d’una perspectiva intercultural i interreligiosa.

Els actes es van iniciar dilluns 17 d’octubre amb la xerrada ‘L’ancianitat des de diverses perspectives’ i continuaran fins diumenge 23. Durant el cap de setmana s’han programat una cercavila, exposicions de cultura marroquí i un torneig de futbol. Consulteu el programa complet.

Les entitats i organismes col·laboradors en l’esdeveniment són Dahira Jazboul Xulob, Dahiratoul Moustahabina Filahi, AMPA CIM ‘El Vaixell’, AAVV del Besòs, AAVV Maresme, EnXarxa, Al-Rrahma-Grup de dones marroquines, Biblioteca Ramón d’Alòs-Moner, Casal de Gent Gran Joan Maragall, CAP Besòs-Maresme, Centro Evangelístico Alcance Victoria, Parròquia Sant Pere Ermengol, Parròquia Sant Paulí de Nola i el Pla de Desenvolupament Comunitari Besòs-Maresme.

 

 

Recommended Posts