Taula sobre responsabilitat social corporativa11.11.2016 | El grup de recerca sobre immigració GRITIM-UPF organitza la taula rodona ‘Responsabilitat Social Corporativa i diversitat a l’empresa: un benefici per tothom’. Tindrà lloc dimarts 22 de novembre a la Sala de Graus A. Calsamiglia del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (Ramon Trias Fargas 25-27, Barcelona).

Aquest espai pretén abordar la inclusió dels joves d’origen immigrant al mercat laboral amb participació activa de les empreses, com a part de la seva responsabilitat social corporativa (RSC). D’altra banda, es vol aprofundir en els avantatges de la diversitat, més enllà del marc de la RSC.

Amb la taula rodona es conclou el projecte premiat per la UPFSolidària a la Fundació Comtal, en el marc del programa de Responsabilitat Social de la Universitat, amb el suport del GRITIM-UPF. Aquest projecte forma part del ‘Horizon 2020 – Diasporalink que explora la funció de l’empresariat immigrant en el desenvolupament dels països origen.

L’acte comptarà amb les intervencions de Josep Maria Lozano, professor del Departament de Ciències Socials d’ESADE; Miriam Hatibi de la Fundació Ibn Battuta; Pere Ejarque Guillamat, assessor de RSC a CECOT; i Ghassan Saliba, responsable de Cohesió Social i del Mon Àrab de CCOO de Catalunya i president de CITE.

Per a inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a l’adreça nuria.franco@upf.edu. Per a més informació, consulteu el programa complet.

Recommended Posts