Fira economia solidària14.12.2016 | Del 17 de desembre al 4 de gener, la plaça de Catalunya de Barcelona acollirà la segona edició de la Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària), organitzada pel comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona.

Activitats d’oci per a un consum responsable

Els visitants podran conèixer i adquirir productes i serveis de consum responsable i de proximitat d’empreses i entitats, arrelades als barris i orientades a les necessitats de les persones.

Els estands inclouran productes d’alimentació roba, cultura, restauració, formació, comunicació i informació crítica, oci i turisme responsable, finances, assegurances ètiques i cooperatives, salut i cures, energia i telefonia responsable, i  serveis de fundacions i empreses d’inserció sociolaboral, entre altres. A més, el programa inclou actuacions musicals, teatre, projecció de curtmetratges, presentació de llibres, recitals de poesia i lleure.

En total hi haurà 44 estands ocupats per una seixantena de projectes i entitats que hi participen en dos torns: del 17 al 24 de desembre i del 27 de desembre al 4 de gener. La fira estarà tancada els dies 25 i 26 de desembre i l’1 de gener.

Recommended Posts