Torneig sense límits19.09.2016 | AcidH i el Club Esportiu Europa, del barri de Gràcia de Barcelona, s’han aliat per la creació una secció especial per persones amb intel·ligència límit a partir del mes d’octubre.

Per presentar el nou equip han organitzat el Trofeu Sense Límits, que tindrà lloc dimecres 21 de setembre a l’estadi Nou Sardenya (Carrer de les Camèlies 42b, Barcelona) a partir de les 18.30h. S’hi enfrontaran a l’amfitrió el PB Special Barça, l’AA Espanyol Special i el Cagliari Calcio 07 de Sardenya. L’actor Toni Albà serà la veu de l’estadi.

Campanya #AixíJugo

Aquesta competició i la presentació de l’Europa-ACIDH també volen donar suport i visibilitat a la campanya #AixíJugo, de promoció dels valors positius de l’esport. La campanya ha estat impulsada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), conjuntament amb 69 federacions esportives catalanes més.

L’equip especial per a persones amb intel·ligència límit Europa-acidH, compta amb el suport de la Fundació Privada Esportiva Europa, la Federació ACELL i la UFEC i començarà a competir a l’octubre. Serà la 34a formació dins l’estructura del club i la 7a per a acidH, que ja compta amb cinc equips de bàsquet i un de tennis taula.

Recommended Posts