13.06.2014 | El proper dilluns 16 de juny després del Telenotícies Migdia s’estrena a TV3 el programa ‘Vincles’, una sèrie de 20 capítols de pocs minuts de duració que, a través d’entrevistes amb persones ateses per entitats socials i professionals o voluntaris de les mateixes, mostra la generació de vincles que construeixen cohesió social.

La periodista Agnès Marquès estableix diàlegs a tres bandes amb persones en risc d’exclusió social i voluntaris o treballadors d’entitats socials que expliquen en quin moment de les seves vides s’han conegut i com s’han influït mútuament. L’espai vol subratllar la importància de les persones que contribueixen a la tasca de les entitats, però també com els canvis econòmics i socials poden fer canviar els rols inesperadament.

TV3 presenta ‘Vincles’ com “una invitació a la reflexió i, si l’espectador ho desitja, a l’acció”: a través de la pàgina web del programa es pot accedir directament a bosses de voluntariat i establir contacte amb les entitats. Entre les que han col·laborat en la realització de les entrevistes s’hi compten Arrels, Càritas, Fundació Acollida i Esperança i la cooperativa Impulsem, entre altres.

 

Recommended Posts