RodaPremsa_ILP_RGC31.07.2015 | La proposta de llei de Renda Garantida de Ciutadania no s’ha inclòs finalment en els debats parlamentaris d’aquesta legislatura, tal i com s’havien compromès fa poques setmanes els partits, sinó que se seguirà tramitant al Parlament que es constitueixi després de les eleccions del 27 de setembre. La comissió promotora de la ILP ha denunciat en roda de premsa les “maniobres dilatòries de la majoria parlamentària al servei del Govern de la Generalitat”. També ha criticat la presentació d’esmenes per part dels grups parlamentaris de CiU, ERC, PSC, Ciutadans i PP: “diferents entre si i allunyades de la proposta de llei tampoc ha facilitat un dictamen majoritari en la ponència i la seva presentació davant del Ple per a la seva votació”.

Per escenificar el suport a la proposta de llei, representants Barcelona en Comú, la CUP, EUiA, ICV, PODEM, el PSC i Procés Constituent han assistit a la roda de premsa i han signat una declaració conjunta amb el títol Una Catalunya sense pobresa és urgent, possible i necessària’.

Concentracion apoyo RGC_2D’altra banda, podeu veure en aquest enllaç el vídeo de la concentració de suport a la proposta de la llei de la Renda Garantida de Ciutadania que va tenir lloc el 22 de juliol davant del Parlament.

 

 

 

Recommended Posts