Cartell Jornades Violència Filioparental24.04.2017 | REIR organitza juntament amb l’Associació Ariadna les cinquenes Jornades de ‘Violència Filioparental: intervenció integral’ el 10, 11 i 12 de maig de 9 a 17h al Centre Cultural de Granollers (Joan de Camps i Giró 1).

L’Associació Ariadna és la creadora del Mètode Mentoris, mètode que proposa una metodologia d’intervenció integral per a la mediació intergeneracional, especialment dirigida a famílies amb fills i filles preadolescentes, adolescents i joves.

Aquesta acció formativa està homologada pel Col·legi d’Educadors/es Socials de Catalunya (CEESC).

Hi haurà ponents de reconeguda trajectòria:

Salvador Simó, diplomat en teràpia ocupacional, doctor en Educació Inclusiva, Màster en Direcció d’empreses, professor a la UVic, director del postgrau internacional a Emprendimiento Social, reconegut com a director de projectes de Bona Praxi Europea en la lluita contra la pobresa per la Unió Europea i  Good Practice per la UNESCO.

Pedro Garcia Aguado, presentador de programes de coaching a televisió (‘Hermano mayor’ i ‘Cazadores de Trolls’)  i coach de superació personal.

Antonio Reina Chamorro, educador social i pedagog, creador del Método Mentoris

Cosette Franco, pedagoga i sociòloga, creadora del Método Mentoris

Jordi Bernabeu, psicòleg i  educador a @sobredrogues i @sobrepantalles (Ajuntament de Granollers). Especialitzat en atenció d’adolescents i joves, sobretot pel que fa en  la prevenció en el consum de drogues i usos 2.0 (internet, xarxes socials i altres pantalles). Professor associat del Grau d’Educació Social a la Universitat de Vic.

Jordi Royo, psicòleg. Ha participat i dirigit equips i estudis comparatius d’àmbit europeu respecte de comportaments de risc i patologia dual en joves i adolescents. És autor i coautor de nombroses publicacions especialitzades, així com també d’exposicions preventives de caràcter itinerant.

Clara Linares, llicenciada en Psicologia, Màster en Teràpia familiar sistèmica,  professora a la UAB i professional de l’Escola de Teràpia Familiar de l’Hospital de Sant Pau.

 

Programa

Programa Jornades Violència Filio-parental

Les inscripcions s’han de fer arribar a administracion@mentoris.com.es, indicant nom, cognoms, adreça, DNI, telèfon fixe i mòbil, entitat a la que pertany, nº de col·legiat i email de contacte.  S’ha d’adjuntar el comprovant de la transferència bancària.

El preu d’inscripció és variable (90€ fins el 30 d’abril, 110€ de l’1 al 5 de maig, 130€ del 5 al 9 de maig) i es fa un 20% de descompte a col·legiats i grups de més de 5 persones (indicant les dades de cada participant). El compte al que s’ha de fer l’ingrés és ES77 2100 4480 6702 0008 4183.

 

 

 

Recommended Posts