Verema solidària 201721.08.2017 | Organitza Impulsa Fundraising

L’associació Impulsa Fundraising i un ampli equip de persones col·laboradores organitza la segona Verema Solidària, una iniciativa contra l’exclusió social. La Verema Solidària és una experiència lúdica que vincula territori, vi i responsabilitat social, proposant un nou concepte: #enosolidaritat. Possibilita la producció d’un vi solidari, aprendre del sector sobre el terreny, conèixer els vins del territori i compartir un àpat elaborat especialment per a l’ocasió. És una experiència oberta a la ciutadania, a la que s’hi pot participar fent aportacions a la campanya de mecenatge, com a patrocini, donant suport o com a col·laboració.

La segona edició d’aquesta iniciativa té com objectiu principal captar fons per a dues organitzacions que treballen per combatre l’exclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual: la Fundació Mas Albornà, amb el projecte ‘Senectus’, perquè pugui oferir a tots els seus usuaris en procés d’envelliment les activitats socials i d’autoestima que els ajudaran a viure aquest procés de forma positiva; i la Fundació Astrid-21, perquè el projecte ‘Construint oportunitats’ pugui desenvolupar els itineraris personalitzats que permetran a joves amb discapacitat intel·lectual adquirir les habilitats i coneixements adients per incorporar-se al món de l’empresa. El 60% de les aportacions aniran directament a les dues entitats beneficiàries; el 20% es destinaran a impartir una formació bàsica en captació de fons oberta a les entitats socials dels territoris en que es treballa enguany; i el 20% restant cobriran despeses d’estructura i costos de la plataforma de micromecenatge.

Enguany, les dates per participar a la Verema Solidària s’han programat pel 2 de setembre (a La Vinyeta); el 16 de setembre (al Celler Credo); el 17 de setembre (al celler Raventós i Blanc) i el 30 de setembre (al Celler cooperatiu d’Espolla). Es pot triar la implicació d’entre diverses opcions: veremar, veremar i reservar una ampolla de Vi Solidari, o fins i tot, disposar d’una plaça en el tast maridatge que obrirà les primeres ampolles a la primavera del 2018.

Les reserves s’han de fer a través del correu participa@veremasolidaria.org

Tothom que hi participi rebrà el vídeo-resum que farem amb imatges de les veremes i informació sobre els resultats aconseguits a la campanya i el que això finançarà a les entitats beneficiàries dels fons recaptats.

Recommended Posts