20190325_Jornada-voluntaris-girona19.03.2019 | Organitza Federació Catalana de Voluntariat Social i Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona

La VI Jornada de Voluntariat i Salut a Girona torna per sisè any sota el títol ‘Salut, comunitat i voluntariat. Les persones al servei de la salut’ el 28 de març de 9 a 13.30h a la Sala d’Actes de la Facultat de Medicina i d’Infermeria de la Universitat de Girona (UdG). L’acte pretén posar en comú el valuós treball de les persones voluntàries i els equips de professionals sociosanitaris amb un eix principal: l’atenció centrada en la persona.

Hi haurà un espai de quatre tallers on un expert/a dinamitzarà els següents temes: l’escolta activa, el mindfulness, les habilitats personals pel lideratge emocional i per últim l’autonomia de la persona i els drets dels pacients.

Tot seguit, després de la pausa pel cafè, es donarà pas a una taula rodona per promoure l’autonomia i les actuacions des del respecte. A la taula hi participaran les següents persones convidades:

Les conclusions finals aniran a càrrec de la Coordinadora de la FCVS-Girona, Maria Solés. Posteriorment, l’acte conclourà amb una breu intervenció de la Vocal de Salut de la FCVS, Marta Solé, i de la Directora de la Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG, Dolors Juvinyà.

Programa (PDF)

Inscripcions obertes fins el 25 de març a les 12h.

Recommended Posts