20180322_Welpy22.03.2018 | Organitza Welpy

L’aplicació gratuïta Welpy té per objectiu posar en contacte entitats socials sense ànim de lucre i persones amb ganes de fer voluntariat que estiguin interessats en les activitats que porten a terme. Està disponible en Android i iOs i imita el model d’una xarxa social. d’una banda, permet crear perfils personals de manera que el voluntariat pot registrar les accions que ha fet i les hores de voluntariat que ha dut a terme i, de l’altra, permet que les ONGs puguin crear perfils on anunciar les seves activitats (fires, seminaris, jornades de debat, caminades solidàries, etc.).

Welpy ha guanyat els Premis a la Innovació Tecnològica amb Finalitats Humanitàries  de Creu Roja en la categoria ‘voluntariat’, entregats durant la cel·lebració del Mobile World Congress 2018. Tot i que té la voluntat de ser una aplicació d’apoderament del món local, el fet de poder-se utilitzar des de qualsevol part del món, fa que es puguin publicar esdeveniments i ofertes de voluntariat a diferents ciutats.

Fins al moment l’aplicació per a smartphone ha aconseguit publicar 145 activitats, les quals han rebut una participació de 530 voluntaris i voluntàries que han realitzat un total de 1.530 hores d’ajuda.

Algunes entitats o organitzacions que ja treballen amb l’aplicació són la Fundació Prodean, Càritas, la Universitat Pablo Olavide o la Universitat Loyola d’Andalusia.

 

 

Recommended Posts