Postal_digital219.11.2018 | Organitza Projecte Home Catalunya

La ‘X Jornada de Drogodependències: Valors, salut i addiccions en la Catalunya del futur’ tindrà lloc el divendres 30 de novembre de 9 a 14h a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes 585).

La Jornada de Drogodependències celebra el seu desè aniversari reflexionant sobre el futur de les addiccions a Catalunya. Quina és la realitat que marcarà l’àmbit de les addiccions durant la propera dècada? Quins són els principals reptes? Quines són les amenaces? Fruit del marc de col·laboració entre la Universitat de Barcelona i Projecte Home Catalunya, la X Jornada de Drogodependències se centrarà en els col·lectius més vulnerables i les seves necessitats, les noves conductes de risc entre els més joves i els diferents mètodes d’abordatge de les addiccions en aquest context variable.

El preu d’aquesta activitat és de 10 euros. Un cop omplert el formulari d’inscripció s’haurà abonar l’import de l’activitat al compte ES61 2100-3642-13-2200076957 de CaixaBank, indicant la paraula PHOME2018 i el vostre nom complet.

L’import de la inscripció no es retorna tret de les següents excepcions:

  • Si l’activitat se suspèn per no arribar al mínim d’inscripcions o per causes atribuïbles a la UB.
  • Si es renuncia a la plaça adjudicada amb una antelació mínima de 10 dies a l’inici de l’activitat.
  • Per malaltia degudament justificada.

Qualsevol tipus de sol·licitud de renúncia i/o devolució s’ha de fer per correu electrònic a l’adreça sae.futurs@ub.edu, i adjuntar la justificació corresponent juntament amb el número de compte on cal realitzar la devolució.

Programa

 

 

Recommended Posts