Jornada CEESC infància i mediació09.12.2016 | El Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya (CEESC) organitza la desena edició de les Jornades d’Infància i Educació Social (JIES), amb el lema ‘Infància i mediació’. Tindrà lloc el 16 de desembre de 9 a 13h a la sala Calidoscopi del Convent de Sant Agustí (Carrer del Comerç 36, Barcelona).

M. Carme Boqué, doctora en Pedagogia i membre del comitè editorial del ‘Journal of Peace Education’ oferirà la conferència inaugural. Posteriorment, se celebrarà un panell d’experiències sobre mediació i famílies, escola, pràtiques restauratives i comunitat. Hi intervendran Francesca Ferrari, pedagoga, logopeda, educadora social i mediadora; Anna Rodón, professora a l’Institut Tordera i mediadora escolar; Neus Baches, professora de l’institut de Tordera;  Anna Avellaneda, responsable de suport tècnic als centres (DGAIA); Maria Méndez, coordinadora del Servei de Mediació i Convivència de l’Ajuntament de Palafrugell.

La jornada està organitzada pel Col·lectiu Professional d’Infància i Adolescència del CEESC i coincideix amb el 20è aniversari del col·legi. El programa complet ja està disponible. El preu de la inscripció és de 5€ per a les persones col·legiades i/o amigues del CEESC i de 7€ per a les persones no col·legiades.

Recommended Posts