20171117_societat_capitalista_marianao17.11.2107 | Organitza l’Escola de Formació Joan N. García-Nieto de la Fundació Marianao

Dilluns 20 de novembre tindrà lloc la xerrada-col·loqui ‘Anàlisi de la societat capitalista. Explotació, dominació i desigualtat social’ a càrrec de Jaume Botey, doctor en Antropologia i Professor d’Història de la UAB. La sessió forma part del curs d’Anàlisi de la Realitat i Compromís Social organitzat per l’Escola de Formació Joan N. García-Nieto de la Fundació Marianao i se celebrarà a l’Espai Mercè Rodoreda de Sant Boi de Llobregat (Plaça Mercè Rodoreda i Gurgi 5).

El punt de partida són qüestions com: El sistema capitalista està en crisis? Per què es produeixen les crisis cícliques del capitalisme?  Quines consequències comporten, especialment per a les classes treballadores i pel conjunt del Planeta Terra? Quines alternatives existeixen?

La xerrada-col.loqui és gratuïta i oberta a tothom i compta amb un material complementari de formació, el Quadern ‘Una societat classista, explotadora, desigual i excloent‘,  elaborat per Emili Ferrando, historiador i escriptor, coordinador de l’Escola de Formació.

 

Recommended Posts