20191106_Jornada-Projecte-Home31.10.2019 | Organitza Projecte Home i Universitat de Barcelona

La XI Jornada de Drogodependències ‘Aproximacions al fenomen de les addiccions’ celebrarà el 29 de novembre de 9 a 14h a la Facultat de Psicologia de la UB al Campus Mundet (Pg. de la Vall d’Hebron 171), a l’Aula Antoni Caparrós de l’Edifici del Teatre.

L’objectiu de la jornada és apropar a la comunitat universitària i als professionals del sector el debat sobre la situació actual de les addiccions en la nostra societat donant espai a diversos enfocaments existents per abordar aquesta qüestió.

La jornada s’obrirà amb les conferències ‘Psicobiologia de l’addicció’, a càrrec d’Ana Adan, catedràtica del Departament de Psicologia Clínica i Psicobiologia de la Facultat de Psicologia i Institut de Neurociències de la Universitat de Barcelona; i ‘Intervencions en l’àmbit de les addiccions’ a càrrec de Gorka Moreno, psicòleg adjunt a direcció a la Fundació Nafarroako Gizakia Helburu (Projecte Home Navarra).

Així mateix, hi haurà dues taules rodones: una sobre la situació de les addiccions a Catalunya i una altra sobre addiccions i la manera d’abordar-les.

El preu de la jornada és de 11 euros. En cas de ser alumnes de la UB, l’entrada és gratuïta.

Inscripcions

Recommended Posts