20181018_Jornada-voluntariat-i-salut18.10.2018 | Organitza Federació Catalana de Voluntariat Social

La XIII Jornada Catalana de Voluntariat i Salut ‘Ètica i Voluntariat’ tindrà lloc el pròxim 27 d’octubre de 9 a 14h a la sala d’actes Pavelló Docent de l’Hospital universitari de la Vall d’Hebron (Pg Vall d’Hebron 119-129, Barcelona)

Durant l’acte es debatrà sobre els valors que han d’estar present en totes les accions voluntàries, entre ells l’empatia, però també la prudència. En aquest sentit, entendre quins són els límits d’actuació del voluntariat en l’àmbit de la salut i reflexionar sobre la confiança necessària entre tots els agents implicats (persones voluntàries, entitats, professionals sociosanitaris, persones afectades i les seves famílies) esdevindrà un objectiu clau de la Jornada Catalana de Voluntariat i Salut.

La ponència principal anirà a càrrec de Begoña Román, presidenta del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya. També hi haurà un espai de participació amb 5 tallers d’experiències de la mà de professionals del món sanitari i de l’àmbit social, que coordinaran els diferents grups.

  • Taller 1: Apropem-nos. Construïm el mapa d’empatia
  • Taller 2: Sikkhona: viatge a l’excel·lència grupal. Avancem en comunicació i confiança
  • Taller 3: El regal d’escoltar a l’altre, l’autèntica connexió humana
  • Taller 4: Ètica del voluntariat: els límits que ens ajuden a respectar-la
  • Taller 5: La poesia del cuidar: contes i vida

La periodista Magda Gregori conduirà i moderarà l’esdeveniment. El hashtag per poder seguir la jornada serà #VolSalut18.

Us hi podeu inscriure en aquest formulari. En el procés d’inscripció caldrà que seleccioneu quina càpsula formativa voleu realitzar. La data límit per inscriure’s serà el 25 d’octubre.

Programa (PDF)

 

Recommended Posts