20191106_Forum-violencies-genere06.11.2019 | Organitza Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere

Amb l’objectiu de posar el focus en la violència masclista, el XV Fòrum contra les Violències de Gènere vol tractar les diferents violències que es produeixen a la infància i l’adolescència des d’una perspectiva interdisciplinària. Se celebrarà el 7 i el 8 de novembre a l’Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix 7, Barcelona).

En el Fòrum hi haurà l’oportunitat d’escoltar expertes sobre la temàtica, com ara Montse Plaza, Vicki Bernadet o la jurista colombiana Adriana Benjumea. L’objectiu és denunciar la violència que pateixen els fills i filles víctimes de violència masclista, que ha arrabassat la vida de 27 menors i ha deixat 243 orfes en els darrers 6 anys, segons l’informe 2018 de la Fundación Mujeres i el Fondo de Becas Fiscal Soledad Cazorla.

S’hi abordaran, també, les violències masclistes en les relacions esporàdiques i de parella a l’adolescència, la prevenció dels abusos sexuals infantils, la mutilació genital femenina, els matrimonis forçats, el tràfic i explotació sexual de menors, etc, però també es busca contribuir a generar un posicionament, respostes i mobilització per part del jovent envers les violències masclistes.

Programa (PDF)

Recommended Posts