20171016_Fundaio-Acsar16.10.2017 | Organitza Fundació ACSAR

El dimarts 7 de novembre començarà la 10a edició del Curs de Formació en Matèria d’Asil i Protecció Internacional sota la direcció del lletrat Sr. José Luis Nvumba. La formació consta de 24 hores lectives, que tindran lloc els dimarts i dijous de 19:00 a 21:00h i finalitzarà el dijous 21 de desembre a la seu de l’entitat (Via Laietana 16, Barcelona).

L’objectiu general del curs és capacitar a professionals a efectes de desenvolupar-se amb suficiència en el coneixement teòric i pràctic en matèria d’asil i d’apatrídia, i en el seu cas, orientar, assistir i portar la defensa de casos. Aquest objectiu es pretén assolir mitjançant classes presencials expositives, dirigides per professionals amb àmplia experiència en el sector, basades en els fonaments jurídic-teòrics i projectades a la praxi i les seves peculiaritats.

Els ponents seran professionals amb llarga experiència docent i que treballen el tema dels drets humans i la protecció internacional.

El curs està dirigit especialment a advocats, juristes, funcionaris de la Administració Pública, estudiants, assistents socials, organitzacions del  tercer sector i en general a totes aquelles persones interessades en aquest tema.

Programa (PDF)

Inscripcions online o al correu facsar@fundacioacsar.org

Per a més informació, truqueu al 93 304 30 23

 

 

Recommended Posts