20190219_Setmana-genere19.02.2019 | Organitza AFEV

AFEV impulsa les setmanes temàtiques, una nova proposta educativa que pretén sensibilitzar el voluntariat i els infants i joves sobre diversos temes relacionats amb l’educació. La primera d’aquestes serà la Setmana temàtica sobre gènere, que tindrà lloc del 25 de febrer al 8 de març. Els motius per començar amb aquest tema són perquè el gènere és un aspecte rellevant i transversal en qualsevol espai educatiu i social, els voluntaris i les voluntàries són també referents en quant a rols de gènere i el dia 8 de març ens unim a la vaga mundial de dones, i es vol contribuir a la visibilització de les nombroses desigualtats i violències que pateixen les dones.

Programa

Gènere? Sí, se’n pot parlar! | 26 de febrer a les 18.30h (espai a determinar)
Activitat dirigida als tàndems, tant per a infants com per a adolescents. Visionat de diversos vídeos i anuncis vinculats amb la temàtica per debatre’ls després. La sessió estarà dinamitzada per les becàries de l’AFEV.

[Auto]Formem-nos en gènere | 4 de març a les 18.30h (Casal Autogestionat Ciutat Vella, Pl. 8 de març)
Activitat oberta al públic, per a tothom que tingui interès en la temàtica, a càrrec de Pau López, doctor en gènere i activista LGTBI. Parlarà d’elements per a l'(auto)formació en diversitat sexual i de gènere en perspectiva transcultural.

Us hi podeu apuntar per whatsapp al telèfon 633 26 46 26.

Recommended Posts