20190802_Postgrau-adolescents-i-joves-migrants02.08.2019 | Universitat de Barcelona, Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i Fundació Idea

Ja s’ha obert la preinscripció a la segona edició del postgrau ‘Adolescents i joves migrants no acompanyats. Persones en trànsit a la recerca d’una vida digna’.

L’objectiu és possibilitar un espai formatiu integral que recorre els àmbits de la salut, la justícia, l’educació, la cooperació internacional, la protecció, la participació, els drets i la internacionalització del fenomen per tal d’oferir coneixement i aprofundiment sobre la realitat d’aquests adolescents i joves i sobre les premisses clau per a una bona intervenció.

Està dirigit per Violeta Quiroga, directora de la UFR de Treball Social de la UB, i David Rodríguez, director tècnic de Fundació IDEA i professor associat de la UB. i compta amb una trentena de professors experts i sis conferenciants de renom. El postgrau oferirà pràctiques en entorns reals i la participació directa de joves que viuen o han viscut un procés migratori sense referents familiars al nostre territori, tant tutelats com extutelats i no tutelats.

El 12 de setembre tindrà lloc una sessió informativa a les 18:30h a la seu del Col·legi de Treball Social (Portaferrissa 18, 1er pis, Barcelona).

Programa en PDF | Formulari de preinscripció

Recommended Posts