campanya8M_obertament_canvis02.08.2019 | Organitza Obertament

Obertament ofereix formació d’activisme, dirigida a aquelles persones que hagin passat o estiguin passant per alguna experiència pròpia en salut mental i vulguin ser protagonistes de la lluita contra l’estigma en primera persona.

La formació consta de dos mòduls i s’impartirà del 14 de setembre al 23 de novembre a Torre Jussana (Av. del Cardenal Vidal i Barraquer 30, Barcelona). La participació a les sessions és gratuïta però es reserven les places a persones que puguin comprometre’s amb l’organització i es requereix assistir a un 75% de les classes.

La lluita contra l’estigma d’Obertament es nodreix de testimonis de persones que han conviscut amb una problemàtica de salut mental. Per combatre estereotips cal mostrar la realitat i la diversitat de persones que ho han experimentat de primera mà. Els activistes que col·laboren amb Obertament ho fan des de diferents plans, amb diversos nivells d’exposició pública, sempre segons la situació i el procés personal de cadascú.  Des del complet anonimat fins a participar com a portaveu als mitjans de comunicació, contemplen tot un ventall d’espais en què es pot aportar la pròpia vivència en primera persona com a base per fer caure l’estigma.

Inscripcions

 

Recommended Posts