Associació Anti sida Lleida24.11.2016 | L’Associació Antisida de Lleida aprofita el Dia Mundial de Lluita contra la Sida per celebrar el seu 25è aniversari i agrair el suport de totes les persones que hi han col·laborat al llarg de la seva història.

Sota el lema ‘Estima o estigma, tu decideixes’, l’entitat ha organitzat un seguit d’activitats que comencen divendres 25 de novembre amb ‘La Nit Vermella’. Aquesta festa solidària reunirà d’Skull & Bones DJ, Mackaulin & Coolkin, Robert Lamar, Ugio i Albert Salvatierra a la sala Les Paul (Teuleries 6, Lleida). Dissabte 26 de novembre a partir de les 17h tindrà lloc una festa familiar amb tallers, xocolatada i actuacions de clown, a la plaça de la Paeria de Lleida.

Sopar solidari i premis a la tasca social vers el VIH/sida

L’acte central de les celebracions d’aniversari és el sopar solidari que tindrà lloc dimarts 29 de novembre a partir de les 21h al Palau de Congressos (Avinguda Tortosa 4, Lleida). L’aportació és de 40€, 10€ dels quals es destinaran a projectes de l’entitat; la inscripció ja està oberta.

Durant el sopar es lliuraran els premis de l’associació a Emili Sales Bergés, Placido Santafé Soler, Arrels Sant Ignasi-Fundació Social St.Ignasi de Loiola, PLUSFRESC, Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida, i Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut, pel seu suport a les activitats de l’associació Antisida de Lleida.

A més a més, s’entregarà el diploma al Mèrit Solidari a les vocalies de dones de les Associacions de Veïns de la ciutat de Lleida en reconeixement a la seva tasca social vers el VIH/sida. L’acte serà presidit per Neus Munté, consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya i serà conduit per la periodista Mariví Chacón.

Els actes de celebració del 25è aniversari finalitzaran l’1 de desembre, Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, amb taules informatives a diversos centres sanitaris i altres activitats a la plaça de la Paeria. Per a més informació, consulteu el programa complet.

Recommended Posts