Campanya de Nadal de Comtal24.11.2016 | La campanya de Nadal de Fundació Comtal té com a lema ‘Per a molts infants, el millor regal de Nadal és… Un nou futur, lluny de l’exclusió i la pobresa.

Per col·laborar amb aquesta iniciativa, l’entitat proposa una targeta-regal solidària de Nadal. Les targetes -que es poden adquirir per 5€– són estrelles que inclouen  somnis de futur escrits per infants i joves atesos per la fundació. Els beneficis es destinaran als seus programes d’educació, suport i acompanyament.

Altres maneres de col·laborar amb la campanya solidària de Nadal

Del 12 al 13 de gener, Comtal organitza la recollida d’aliments perdurables, materials i regals per a infants i joves entre 3 i 18 anys. Els regals es recolliran només fins al 23 de desembre, han de ser nous i  sense embolicar, i s’oferiran als més de 200 infants que participaran a les celebracions del Tió i de Reis de la fundació. Els aliments s’utilitzaran als tallers de cuina saludables i també es destinaran a una llar amb quatre joves sense suport familiar.

La recollida se centralitzarà al carrer Allada Vermell 5 de Barcelona. Per col·laborar-hi i conèixer les principals necessitats de l’entitat, poseu-vos en contacte amb Ainara García a comunicacio@comtal.org o als telèfons 932954636 i 609734340.

Recommended Posts