Desenrunament d'emergència després del terratrèmol d'Equador. 26.04.2016 | El passat 16 d’abril, un terratrèmol de 7,8 graus va sacsejar l’Equador, deixant 539 víctimes mortals, 8.340 ferits i hi ha centenars de desapareguts. Fa més de 25 anys que la Fundació Adsis desenvolupa projectes d’atenció a la infància i a les famílies a Portoviejo, població greument afectada pel sisme.

Per aquesta raó, ha engegat una campanya de donacions puntuals que es destinaran al suport a les famílies, a la reconstrucció d’habitatges i a l’atenció mèdica pels possibles problemes sanitaris que es preveu que succeeixin al terratrèmol. Se suma així a  altres entitats d’ajuda humanitària que estan donant resposta a la situació d’emergència, per assegurar la higiene, l’alimentació i la distribució d’aigua potable.

Les donacions es poden fer a títol individual o d’entitat, i hi ha l’opció d’indicar, si es coneix, a quin centre o programa es vol dedicar. Els pagaments es poden fer via domiciliació, transferència, targeta de crèdit o Paypal.

 

 

Recommended Posts