20180305_Un-dos-coop05.03.2018 | Organitza Suara Cooperativa

El projecte ‘Un, dos, coop!’ ha iniciat els primers tallers de la seva segona edició, una iniciativa que va engegar Suara Cooperativa el 2014 per promoure els valors i els principis del cooperativisme entre l’alumnat de primària i primer cicle de secundària de Catalunya.

Consta de dues modalitats de taller, adaptades a dues franges d’edat: un format adreçat a l’alumnat de cicle inicial i cicle mitjà de primària, i un format diferent per a l’alumnat de cicle superior de primària i primer cicle de secundària. El programa anirà passant per nombroses escoles de Catalunya, i les escoles participants del projecte ‘Un, dos, coop!’ podran oferir als seus alumnes tallers d’entre una i dues hores que els permetran viure, experimentar i debatre l’experiència cooperativa a través del joc, la música i el debat.

En aquesta ocasió, la Federació de Cooperatives de Treball és l’encarregada de coordinar i executar el projecte, que també compta amb el suport del Grup Clade i la col·laboració de Parentalis, fent ús dels materials ideats i editats per la cooperativa L’Apòstrof.

Si us voleu inscriure al programa, ho podeu fer a través d’aquest formulari.

Recommended Posts