20180305__tallerDiscapacitat_1805.03.2018 | Organitza Fundació Autònoma Solidària

El taller ‘Discapacitat o capacitats diverses?’ es durà a terme del 9 d’abril al 2 de maig, tots els dilluns i dimecres de 15.30 a 18.30h a l’aula 104 de la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’objectiu d’aquest taller és acostar als estudiants la realitat de persones amb capacitats diverses i trencar els estereotips mitjançant el coneixement i la promoció del concepte d’igualtat d’oportunitats.

Durant el taller s’abordaran temàtiques com el gènere i la discapacitat, es presentaran els recursos necessaris per  a les persones amb diferents discapacitats com la visual, l’auditiva i la física. I, davant de la realitat canviant, també es revisarà el marc teòric i conceptual en relació a la salut mental, així com als trastorns d’aprenentatge (dislèxia) per seguir avançant en la construcció d’una universitat més justa i inclusiva. A més, també està programat un taller sobre accessibilitat i una activitat pràctica vinculada al Programa CROMA o una visita al centre de Salut Mental de Sabadell.

Per obtenir el reconeixement de crèdits ECTS és obligatori assistir a les set sessions teòriques planificades i a una sessió pràctica a escollir.

Programa

Per a més informació sobre el taller, podeu adreçar-vos a fas.piune@uab.cat. Les inscripcions romandran obertes fins el 2 d’abril i, si teniu interès en formalitzar la vostra inscripció, podeu fer-ho a través d’aquest formulari.

Recommended Posts