20181214_Seminari-economia-critica14.12.2018 | Organitza Fundació Marianao

La 2ª edició del Seminari d’Economia Crítica començarà el 14 de gener i finalitzarà el 15 d’abril. Les sessions tindran lloc els dilluns, de manera quinzenal, de 19 h a 21 h, a l’Espai Mercè Rodoreda (Pl. Mercè Rodoreda 3-5, Sant Boi de Llobregat.

L’objectiu del seminari és aprendre a analitzar d’una manera senzilla i clara, però alhora amb una visió rigorosa i crítica, els aspectes més rellevants del capitalisme actual, immers en una profunda crisi, i analitzar-ne la seva evolució i les conseqüències per al conjunt de la societat. S’analitzarà com funciona el sistema productiu i financer, el rol del diner i el mercat en la nostra societat, el paper de l’Estat i la política econòmica dels governs en l’actual era neoliberal, reflexionant sobre les possibles alternatives al sistema capitalista. La metodologia del seminari serà participativa i orientada a potenciar la reflexió compartida, el diàleg i el compromís crític i transformador de la realitat. Cada sessió del seminari es realitzarà a partir de la ponència que realitzi la persona convidada i d’uns materials de lectura que s’hauran entregat anteriorment als participants, on hi haurà un qüestionari que caldrà preparar individualment pel diàleg en grup.

Us hi podeu inscriure, amb data límit el 10 de gener, a través d’aquest formulari, per correu electrònic a escola@marianao.net, per telèfon al 93 630 30 62, o bé presencialment a la seu de l’entitat (Pl. Joan N. García-Nieto s/n, Sant Boi de Llobregat). La matrícula són 10 euros en concepte d’entrega de materials.

Programa (PDF)

Recommended Posts