Cartell debat drogodependències19.10.2016 | Divendres 28 d’octubre Projecte Home organitza el segon debat sobre drogodependències, que posarà el focus en ‘Estratègies de prevenció per a adolescents’. Tindrà lloc a partir de les 11h a la Sala d’actes de l’Epicentre (Passeig del Vall 13, Tremp).

L’objectiu de l’acte és presentar experiències en la prevenció del consum de drogues entre els més joves, atenent la realitat del món local, en concret del Pallars Jussà.

El debat comptarà amb la participació de professionals de l’àmbit, com ara  Jordi Bernabeu, psicòleg del Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Granollers; Marta Escolà, cap de la Unitat Tècnica de Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Lleida; Francesc Ventura, sotsdirector de l’Àrea Social de la Fundació “la Caixa”; Carlota Wetzel, cap del departament Humanístic-social del FEDAC de Lleida; i Sònia Font, directora del Servei d’Atenció a les Addiccions a Lleida de Projecte Home Catalunya.

L’entrada al debat és lliure i sense inscripció prèvia. Per a més informació, consulteu el programa complet o truqueu al telèfon 695.807.908.

Recommended Posts